Kaiverrukset

Kaiverrus yksilöi palkinnon saajalleen ainutkertaiseksi. Kaiverramme palkintoihin tekstit ja logot nykyaikaisilla tietokoneohjatuilla laser- ja timanttiteräkaiverruskoneilla toiveidesi mukaan. Meiltä löytyy myös perinteisempää kaiverruskonekalustoa, jolla ammattitaitoiset kaivertajamme kaivertavat tekstiä kirjain kerrallaan, tarvittaessa myös kaareville pinnoille. Voit myös toimittaa meille oman palkintosi kaiverrukseen, kiertopalkinnon kaiverrus onnistuu tarvittaessa hyvinkin nopeasti.

Kun tilaat palkintoja verkkokaupastamme, voit asetella tekstiä toivomallasi tavalla. Joskus tekniset seikat (esim. kaiverruslaatan tai fontin koko) vaikuttavat siihen, että ammattitaitoiset ja kokeneet kaivertajamme muokkaavat asettelua, jotta lopputulos on mahdollisimman tyylikäs.

Pokaalin ja muiden palkintopystien kaiverrus tehdään kauniille tuotteen jalustaan kiinnitettävälle kaiverruslaatalle, mitaleissa kaiverrus tehdään suoraan mitaliin, mitalin kääntöpuolelle. Lasipalkinnoissa ja lautasissa kaiverrus tehdään yleensä suoraan tuotteeseen, mutta kaiverruksen toteuttaminen onnistuu myös kaiverruslaatalle. Yksittäisen palkinnon kaiverruksen hinta on tuotteesta riippuen 0,08 € tai 0,15 €/kirjain. Minimihinta mitalikaiverrukselle on 0.60€, pokaalikaiverruksen minimihinta on 1,00€. Hinta sisältää kaiverruslaatan niissä tuotteissa, joissa kaiverrus tehdään laatalle. Myös logon kaivertaminen palkintoon on mahdollista, logokaiverruksen hinta on alkaen 10 euroa/tuote. Suuremmissa (yli 100 kpl) määrissä, pyydä tarjous.

Jos sinulla on kysyttävää kaiverruksesta, asiakaspalvelumme auttaa mielellään, soita tai lähetä sähköpostia.