Mitalit 50 mm

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Perusmitalit kaikkeen palkitsemiseen

Mitali kaulanauhan kera on juhlava tapa palkita ja muistaa. Yleisin mitalin koko on 50 mm, näiden mitalien mallistostamme löydät klassisten seppelekoristeisten mitalimallien lisäksi lukuisia erityylisiä ja erimallisia mitaleja, joilla saat mukavasti vaihtelua palkintojenjakoon. Väreinä tietysti kulta, hopea ja pronssi. Kaulanauhan ja lajitunnuksen valitset lukuisista eri vaihtoehdoista.

Näytä lisää

Kaiverrus mitaliin

Mitalin taakse tehty kaiverrus yksilöi mitalin ja palkinnon saaja muistaa sen avulla ikuisesti mistä on mitalin voittanut. Mitaliin voidaan kaivertaa esimerkiksi vuosiluku tai tapahtuman nimi tai kilpailupaikka. Mitalin taakse mahtuu tarvittaessa monta riviä kaiverrusta, mutta usein yksi tai kaksi tekstiriviä kertoo jo riittävästi.

Oma logo mitaliin

Jos haluat yksilöidä palkintosi vieläkin tyylikkäämmin, tilaa mitali omalla logolla. Lajitunnuksen paikalle voimme painaa tai kaivertaa mitaliin oman tapahtumasi tai yhteisösi kuvan ja logon. Katso lisätietoja: oma logo mitaleihin.

Mitalit nopeasti ja helposti

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa kysymyksiisi arkisin klo 9-17. Tee tilauksesi verkossa, valitse kotiinkuljetus tai nouto Matkahuollosta. Ja voit myös halutessasi noutaa palkinnot myymälästämme Oulussa. Palkintomyymälämme on avoinna klo 9-17, ja verkkokaupassa teet tilauksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käsittelemme tilauksesi arkipäivisin ja toimitamme sen nopeasti, huolehtien aina siitä, että se ehtii ajoissa tapahtumaasi.

Palkitsemisen iloa - Pocal.fi

Meillä on ollut ilo ja kunnia palvella palkitsijoita jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Ja edelleen seisomme vahvasti sloganimme takana. Palvelemme iloisin mielin, ja toivomme kaikille palkitsijoille samaa palkitsemisen iloa kuin palkinnon saaja kokee kohottaessaan pokaalin korkealle päänsä yläpuolelle.

Tervetuloa iloisille palkinto-ostoksille! Katso lyhyt videomme, jos haluat kurkistaa sisään pokaalikauppaamme. Näet kuinka mitalit, pokaalit ja muut palkinnot valmistetaan sinulle. Olemme täällä sinua varten, soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään, palvelemme arkisin klo 9–17. Ja verkkokaupassamme tilaat palkinnot silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa