Hiihto ja alppihiihto -palkinnot

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Hiihtopalkinnot hangilla viihtyville

Olipa lajisi perinteinen tai vapaa hiihto taikka alppihiihto, meiltä löydät sopivat hiihtopalkinnot kaikille palkittaville. Tässä on esiteltynä lajikohtaiset palkinnot, esimerkiksi hiihtopatsaat ja talviurheiluun sopivat lumihiutalepalkinot. Lisää vaihtoehtoja löydät, kun vilkaiset vaikkapa pokaalimallistomme tai runsaan ja kattavan palkintopystimallistomme osoitteessa muut palkinnot. Suureen joukkkoon palkintoja voidaan liittää perinteisen tai vapaan hiihdon tai alppihiihdon lajitunnus, jolla saadaan palkintoon vielä ripaus oman lajin fiilistä mukaan. Valitse tarjonnastamme parhaat hiihtopalkinnot urheilijoille!

Meidän kauttamme tilaat myös Suomen Hiihtoliiton viralliset mitalit; SM-mitalit, aluemestaruusmitalit ja Hopeasompa-mitalit. Nämä mitalit eivät löydy verkkokaupastamme, joten soita tai lähetä sähköpostia, täältä löydät yhteystietomme.

Näytä lisää

Hiihtopalkintojen kaiverrus

Voit tilata palkinnot kaiverrettuna tai ilman kaiverrusta. Kaiverrus yksilöi aina palkinnon, palkinnon saaja muistaa ikuisesti mistä on palkinnon voittanut. Kaiverramme kaikki palkinnot toiveesi mukaan, myös oman logon tai muun kuvan kaivertaminen on mahdollista. Kaiverrus tehdään joko laserilla tai timanttiterällä, tuotteesta ja kaiverruksesta riippuen.

Hiihtopalkinnot omalla logolla

Melkein kaikkiin palkintoihin voidaan liittää oma logosi. Kun palkinnoissa on paikka lajitunnukselle, voimme sijoittaa palkintoon lajitunnuksen sijasta oman logosi tai tapahtumasi tunnuksen. Painamme logosi tai tunnuksesi nelivärisenä kullan tai hopeanväriselle alumiinipohjalle, linkistä löydät lisätietoja logomerkinnästä. Myös logon kaivertaminen tai painaminen kaiverruslaatalle on mahdollista. Kysy lisää, autamme mielellämme: myynti@pocal.fi tai 08 5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Suomen Hiihtoliiton viralliset mitalit

Meillä on varastossa kaikki Suomen Hiihtoliiton viralliset mitalit: SM-mitalit, aluemestaruusmitalit ja Hopeasompa-mitalit. Toimitamme ne kisojen järjestäjälle, Hiihtoliitto ohjeistaa kisajärjestäjät siitä kuinka mitalit jaetaan. Nämä mitalit eivät löydy verkkokaupastamme, joten soita tai lähetä sähköpostia, täältä löydät yhteystietomme.

Palkitsemisen iloa!

Meillä on ollut ilo ja kunnia palvella palkitsijoita jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Ja edelleen seisomme vahvasti sloganimme takana. Palvelemme iloisin mielin, ja toivomme kaikille palkitsijoille samaa palkitsemisen iloa!

Jos tarvitset apua, asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa kysymyksiisi arkisin klo 9-17. Tee tilauksesi verkossa, valitse kotiinkuljetus tai nouto Matkahuollosta. Ja voit myös halutessasi noutaa palkinnot myymälästämme Oulussa. Palkintomyymälämme on avoinna klo 9-17, ja verkkokaupassa teet tilauksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käsittelemme tilauksesi arkipäivisin ja toimitamme sen nopeasti, huolehtien aina siitä, että se ehtii ajoissa tapahtumaasi.

Tervetuloa iloisille palkinto-ostoksille! Katso lyhyt videomme, jos haluat kurkistaa sisään palkintokauppaamme. Näet kuinka mitalit, pokaalit ja muut palkinnot valmistetaan sinulle.

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa