Palkintolautaset ja palkintotaulut

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Palkintolautaset ja palkintotaulut

Tyylikkäät ja hienosti viimeistellyt lautaset ja taulut ovat upeita vaihtoehtoja muistamiseen ja palkitsemiseen.

Arvokas puutaulu on aina arvostettu palkinto, joka ilahduttaa saajaansa. Usein tauluja annetaan myös lahjaksi merkkipäivänä tai kun halutaan muistaa ja palkita vaikkapa ansioituneita yhdistyksen jäseniä tai muita aktiiveja. Kuukauden työntekijä –taulut ovat nykyään myös hyvin suosittuja, niitä voidaan valmistaa myös puutauluistamme, joko yksilöllisesti suunniteltuna omalla logolla varustettuna tai pelkistetympänä versiona tekstikaiverruksen kera. Taulut voidaan ripustaa seinälle tai sijoittaa kirjahyllyyn joko itsekseen tai erillisen tuen varaan. Joissakin tauluissa on kiinteä tuki takana.

Lautasia on annettu perinteisesti lahjaksi, kaiverrettu lautanen on saajalleen tyylikäs muisto, joka usein löytää juhlavampaa käyttöä kotona esimerkiksi tervetulomaljojen tarjoilualustana. Palkintoina lautasia jaetaan usein esim. kauden päättäjäisissä, jossa palkitaan seuran menestyneet urheilijat tai muut erityiset suoritukset. Mallistostamme löydät tyylikkäät lautaset joka lähtöön: koristeelliset ja hieman pelkistetymmät, pienemmät ja suuremmat, oman tarpeesi mukaan. Tarjoamme lautasille myös kauniit lahjarasiat, joihin lautaset voi asettaa kauniisti esille ja säilytykseen.

Näytä lisää

Lautasten ja taulujen kaiverrus

Tyylikkäät palkinnot viimeistellään kaiverruksen avulla. Kaiverrus tehdään joko kaiverruslaatalle tai suoraan tuotteeseen. Tekstin ja kuvien sekä logojen kaiverrus onnistuu helposti. Jos haluat oman urheilulajisi kuvan kaiverrettuna palkintoon, voit valita näyttävän lajikohtaisen urheilukuvan yli sadan kuva-aiheen joukosta. Katso kaikki urheilukuvat linkistä. Kaikkiin palkintoihin voidaan myös kaivertaa tai painaa oma logosi, logomerkinnästä löydät lisätietoja linkistä. Kuva ei ole ollenkaan välttämätön palkintolautasissa tai tauluissa, usein näyttävä palkinto toteutetaan ainoastaan sopivalla testillä, fontin ja fonttikoon valinnalla palkintoon saadaan sopiva tunnelma

Palkinnot omalla logolla

Lautasiin ja seinätauluihin voidaan liittää oma logosi. Logo voidaan toteuttaa joko kaivertamalla tai painamalla. Logon kaivertaminen lautasiin ja tauluihin toteutetaan joko laserilla tai timanttiterällä, tuotteesta ja logosta riippuen. Kun palkinnoissa on paikka lajitunnukselle, voimme sijoittaa palkintoon lajitunnuksen sijasta oman logosi tai tapahtumasi tunnuksen. Painamme logosi tai tunnuksesi nelivärisenä kullan tai hopeanväriselle alumiinipohjalle, linkistä löydät lisätietoja logomerkinnästä.

Palkintokauppasi verkossa – Pocal.fi

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa kysymyksiisi arkisin klo 9-17. Tee tilauksesi verkossa, valitse kotiinkuljetus tai nouto Matkahuollosta. Ja voit myös halutessasi noutaa palkinnot myymälästämme Oulussa. Palkintomyymälämme on avoinna klo 9-17, ja verkkokaupassa teet tilauksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käsittelemme tilauksesi arkipäivisin ja toimitamme sen nopeasti, huolehtien aina siitä, että se ehtii ajoissa tapahtumaasi.

Pocal – Palkitsemisen iloa

Tervetuloa iloisille palkinto-ostoksille! Katso lyhyt videomme, jos haluat kurkistaa sisään palkintokauppaamme. Näet kuinka mitalit, pokaalit ja muut palkinnot valmistetaan sinulle.

Meillä on ollut ilo ja kunnia palvella palkitsijoita jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Ja edelleen seisomme vahvasti sloganimme takana. Palvelemme iloisin mielin, ja toivomme kaikille palkitsijoille samaa palkitsemisen iloa!

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa