Mitalit arkeen

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

MItalilla muistat, kiität ja kunnioitat

Mitalit hyville tyypeille ja arjen sankareille. Kiitä ja muista äitiä, isää, opettajaa, ystävää tai työkaveria. Tai palkitse vaikka syntymäpäivän juhlijajoukko tai polttariporukka omalla mitalilla. Valitse tilanteeseen sopiva mitali ja mieluisan värinen mitalinauha. Kaiverruksella yksilöit mitalin ja kerrot viestisi mitalin saajalle.

Näytä lisää

Kaiverrus mitaleihin

Kunniakkaat tilanteet ja mukavat asiat halutaan muistaa ikuisesti. Mitalin taakse tehty kaiverrus yksilöi mitalin ja tekee siitä saajalleen ainutkertaisen. Joskus jo pelkkä päivämäärä mitalin takana riittää palauttamaan juhlahetken mieleen. Kaiverramme mitalit toiveesi mukaan tyylikkäästi ja edullisesti.

Kysy lisää mitaleista - Pocal.fi

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa kysymyksiisi arkisin klo 9–17. Tee tilauksesi verkossa, valitse kotiinkuljetus tai nouto Matkahuollosta. Ja voit myös halutessasi noutaa palkinnot myymälästämme Oulussa. Palkintomyymälämme on avoinna klo 9–17, ja verkkokaupassa teet tilauksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käsittelemme tilauksesi arkipäivisin ja toimitamme sen nopeasti, huolehtien aina siitä, että se ehtii ajoissa tapahtumaasi. 

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa