Lähettäminen ja toimitukset

Toimitusehdot

Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan suoraan omasta varastostamme. Toimitusaika on normaalisti noin yksi viikko. Tarvittaessa lähetämme tilauksesi nopeamminkin, jopa tilauspäivänä.

Mainitsethan toimitusaikatoiveesi tilausta tehdessäsi, tälle on kassalla oma kenttänsä.

Erikoistilaustuotteiden (oman logoaineiston mukaan valmistetut pinssit, kangasmerkit tai mitalit) toimitusaika on 4-5 viikkoa.

Ilmoita aina tilauksen yhteydessä, milloin lähetyksen on viimeistään oltava perillä. Verkkokaupassa tätä varten on erillinen tekstikenttä Tervetuloa kassalle -sivulla.

Toimitustavat

Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä (myös K-marketit, R-Kioskit ym.), myymälästämme tai valita kotiinkuljetuksen. Tilauksesi toimitetaan lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä noudettavaksi tai kotiinkuljetuksena ilmoittamaasi osoitteeseen.

Toimituskulut

13 €/tilaus (Matkahuolto Lähellä paketti, nouto K-marketeista, R-kioskeista ym.)
18 €/tilaus (Matkahuolto, kotiinkuljetus)

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteilla, joihin on tehty asiakkaan toivomat muutokset ja yksilöinnit (esim. lajitunnusten liittäminen, kaiverrus ja muu merkintä) ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Yksilöimättömillä tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen vaihto- tai palautusoikeus. Hyväksymme palautuksena ainoastaan moitteettomassa kunnossa olevat myyntikuntoiset, virheettömät tuotteet. Asiakas vastaa itse vaihdosta tai palautuksesta aiheutuneista toimituskuluista sekä palautuksen asianmukaisesta pakkaamisesta. Jos tuote on vioittunut tai virheellinen ilmoita virheestä viipymättä. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on asiasta tehtävä lähetystä vastaanotettaessa reklamaatio kuljetuspalvelun toimittajalle.

Noutamatta jätetty tilaus

Mikäli asiakas jättää tilauksensa noutamatta Matkahuollon noutopisteestä ja lähetys palautuu lähettäjälle, veloitetaan toimitus- ja käsittelykuluja 20 euroa. Maksu vastaa suuruudeltaan palautuneen lähetyksen todellisia toimitus- ja käsittelykustannuksia. Lähetyksen uudelleen lähettämisestä veloitetaan asiakkaan valitseman toimitustavan mukaiset uudet toimituskulut.

Arvonlisävero

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.