Jalkapallopalkinnot

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Jalkapallopalkinnot - paras valikoima palkintoja

Jalkapallomitalit, tsempparipalkinnot ja jalkapallopokaalit. Mitä ikinä tarvitsetkaan palkitsemiseen, löydät meiltä ratkaisun. Palkitset mitaleilla koko joukkueen ja turnaukseen osallistujat, tsempparipalkinnot jaat muille onnistujille ja komella pokaalilla on kiva palkita parhaat joukkueet. Kauden päättäjäisissä kaikki ansaitsevat kiitokset kaudesta, oman lajin palkinto on loistava muisto mukavista hetkistä!

Näytä lisää

Jalkapallomitalit turnaukseen

Kun seurasi tai joukkeesi järjestää turnauksen, kaiken muun puuhan ohella palkintojen hankkimisen pitää olla helppoa. Meiltä saat mitalit ja muut palkinnot nopeasti toimitettuna. Varastossamme on tuhansia jalkapallomitaleja, kultaa, hopeaa ja pronssia. Valmiiden jalkapallomitalien lisäksi jalkapallon lajitunnus voidaan liittää kaikkiin mitalimalleihin, voit valita jalkapalloaiheisen tunnuksen muutamista eri vaihtoehdoista mielesi mukaan. Ja kaulanauhan värin voit myös itse valita, perinteisen sinivalkoisen lisäksi voit valita mitalinauhan värin lukuisista värivaihtoehdoista seuran väreihin tai tapahtumaan sopivaksi.

Jalkapallotsempparit

Oman lajin palkintopysti hyllyssä muistuttaa menestyksestä ja mukavista hetkistä rakkaan lajin parissa. Jalkapallotsemppareilla palkitset edullisesti ja tyylikkäästi turnausten ja otteluiden parhaat pelaajat ja maalitykit sekä muut menestyjät. Joukkueen juhlissa tai kauden päättäjäisissä on mukava jakaa pienet muistopalkinnot pelaajille ja joukkueen muillekin puuhahenkilöille. Yksilöllinen kaiverrus viimeistelee palkinnon saajalleen ainutlaatuiseksi.

Palkintojen kaiverrus

Kaiverrus yksilöi aina palkinnon, palkinnon saaja muistaa ikuisesti mistä on palkinnon voittanut. Suuremmissa turnauksissa palkintoon kaiverretaan yleensä ainakin vuosiluku, usein turnauksen nimi tai paikkakunta. Joukkueiden omissa palkitsemistilaisuuksissa jaetaan kausipalkintoja, jotka usein yksilöidään jopa saajansa nimellä, mutta vähintääkin tunnustuksen aiheella: Maalitykki, Fair Play, Valmentaja, jne.

Kaiverramme kaikki palkinnot toiveesi mukaan, myös oman logon tai muun kuvan kaivertaminen on mahdollista. Kaiverrus tehdään joko laserilla tai timanttiterällä, tuotteesta ja kaiverruksesta riippuen.

 

Jalkapallopalkinnot omalla logolla

Palkintoihin voidaan liittää oma logosi. Kun palkinnoissa on paikka lajitunnukselle, voimme sijoittaa palkintoon lajitunnuksen sijasta oman logosi tai tapahtumasi tunnuksen. Painamme logosi tai tunnuksesi nelivärisenä kullan tai hopeanväriselle alumiinipohjalle, linkistä löydät lisätietoja logomerkinnästä. Kysy lisää, autamme mielellämme: myynti@pocal.fi tai 08 5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa