Jääkiekkopalkinnot

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Jääkiekkopalkinnot - vauhdikkaat palkinnot peleihin ja turnauksiin

Jääkiekkomitalit, tsempparipalkinnot ja komeat pokaalit. Mitä ikinä tarvitsetkaan jääkiekkoilijan palkitsemiseen, löydät meiltä ratkaisun. Palkitset mitaleilla koko joukkueen ja turnaukseen osallistujat, tsempparipalkinnot jaat muille onnistujille ja komella pokaalilla on palkitset parhaat joukkueet. Kauden päättäjäisissä kaikki ansaitsevat kiitokset kaudesta, oman lajin palkinto on loistava muisto kauden aikana tehdyistä maaleista ja mukavista harjoitus- ja kisahetkistä.

Näytä lisää

Jääkiekkomitalit turnauksiin

Kun seurasi tai joukkeesi järjestää turnauksen, kaikkea muuta puuhaa on niin paljon, että palkintojen hankkimisen pitää olla helppoa. Meiltä saat jääkiekkomitalit ja muut palkinnot nopeasti toimitettuna. Varastossamme on tuhansia mitaleja, värivaihtoehtoina kultaa, hopeaa ja pronssia. Jääkiekon lajitunnus voidaan liittää kaikkiin mitalimalleihin, ja kaulanauhan värin voit myös itse valita, perinteisen sinivalkoisen lisäksi voit valita mitalinauhan värin lukuisista värivaihtoehdoista seuran tai tapahtuman väriin sopivaksi.

Tsempparipalkinnot

Oman lajin palkintopysti hyllyssä muistuttaa menestyksestä ja mukavista hetkistä rakkaan lajin parissa. Jääkiekon tsempparipalkinnoilla palkitset edullisesti ja tyylikkäästi turnausten ja otteluiden parhaat pelaajat ja maalikuninkaat sekä muut menestyjät. Oman joukkueen juhlissa ja kauden päättäjäisissä joukkueen pelaajat ja muut taustavaikuttajat ansaitsevat kiitoksen tilanteeseen sopivan palkinnon muodossa. Kaiverruksella palkinto viimeistellään yksilölliseksi ja saajalleen ainutkertaiseksi.

Kaiverrus jääkiekkopalkintoihin

Kaiverrus yksilöi aina palkinnon ja palkinnon saaja muistaa ikuisesti mistä on palkinnon ansainnut. Suuremmissa turnauksissa palkintoon kaiverretaan yleensä ainakin vuosiluku, usein turnauksen nimi tai paikkakunta. Joukkueiden omissa palkitsemistilaisuuksissa jaetaan kausipalkintoja, jotka usein yksilöidään jopa saajansa nimellä, mutta vähintääkin tunnustuksen aiheella: Kauden Tulokas, Vuoden Valmentaja, jne.

Kaiverramme kaikki palkinnot toiveesi mukaan, myös oman logon tai muun kuvan kaivertaminen on mahdollista. Kaiverrus tehdään joko laserilla tai timanttiterällä, tuotteesta ja kaiverruksesta riippuen.

Jääkiekkopalkinnot omalla logolla

Palkintoihin voidaan liittää oma logosi. Aina kun palkinnoissa on paikka lajitunnukselle, voimme sijoittaa palkintoon lajitunnuksen sijasta oman logosi tai tapahtumasi tunnuksen. Painamme logosi tai tunnuksesi nelivärisenä kullan tai hopeanväriselle alumiinipohjalle, linkistä löydät lisätietoja logomerkinnästä. Kysy lisää, autamme mielellämme: myynti@pocal.fi tai 08 5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa