Mitalit 60–70 mm

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Isot mitalit

Kun etsit astetta parempaa mitalia, täältä löytyy sinulle ratkaisu. Messingistä valmistettu juhlava mitali kullan, hopean tai pronssin sävyissä, tai lasimitali oman lajisi kuvalla ja kaiverruksella yksilöitynä ja kimaltelevalla mitalivärisellä nauhalla. Puhumattakaan 70 mm:n mitalista, johon voidaan liittää haluamasi kuva-aihe 50 mm:n kokoiselle metallilaatalle painettuna. Katso tarvittaessa lisätietoa oman logon lisäämisestä Denver-mitaliin.

Näytä lisää

Mitalin kaiverrus

Mitalin taakse tehty kaiverrus yksilöi mitalin ja palkinnon saaja muistaa sen avulla ikuisesti mistä on mitalin voittanut. Kaunis ja arvokas mitali yksilöidään kaiverruksella. Lasimitalissa kaiverrus on mitalin edessä, muissa mitaleissa haluamasi kaiverrus tehdään mitalin kääntöpuolelle.

Oma logo mitaliin

Lajitunnuksen paikalle on mahdollista kiinnittää myös oma logosi tai muu haluamasi kuva. Denver-mitaliin painamme tai kaiverramme oman logosi metallilaatalle mitalin etupuolelle. Crystall-mitaliin oma logosi voidaan kaivertaa urheilukuvan tilalle. Lisätietoa löydät oman logon lisääminen -sivulta.

Palkitsemisen iloa - Pocal.fi

Meillä on ollut ilo ja kunnia palvella palkitsijoita jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Ja edelleen seisomme vahvasti sloganimme takana. Palvelemme iloisin mielin, ja toivomme kaikille palkitsijoille samaa palkitsemisen iloa kuin palkinnon saaja kokee kohottaessaan pokaalin korkealle päänsä yläpuolelle.

Tervetuloa iloisille palkinto-ostoksille! Katso lyhyt videomme, jos haluat kurkistaa sisään pokaalikauppaamme. Näet kuinka mitalit, pokaalit ja muut palkinnot valmistetaan sinulle. Olemme täällä sinua varten, soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään, palvelemme arkisin klo 9–17. Ja verkkokaupassamme tilaat palkinnot silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa