Ampumaurheilupalkinnot

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Ampumaurheilupalkinnot

Täältä löydät lajikohtaiset ampumaurheilupalkinnot. Nämä palkinnot sopivat mukavasti palkinnoksi silloin kun haluat, että voitetusta palkinnosta näkee heti, mistä se on saatu. Lajikohtaisten patsaiden lisäksi mallistostamme löytyy lajitunnukset pistooliammuntaan, kivääriammuntaan, haulikkoammuntaan ja jousiammuntaan. Näitä lajitunnuksia voidaan liittää  hyvin moniin pokaaleihin ja mitaleihin, kannattaa siis tarkastaa myös pokaali– ja mitalimallistomme. Ehkä sieltä löydät juurikin sen palkinnon, joka tällä kertaa miellyttää eniten. Myös palkintolautaset ja -taulut ovat tyylikäs ratkaisu palkitsemiseen. Kannattaa kurkistaa myös lasipalkintomallistomme, joihin kaiverramme sekä tekstit että kuvat toiveesi mukaan.

Näytä lisää

Palkinnot omalla logolla varustettuna

Melkein kaikkiin palkintoihin voidaan liittää oma logosi. Kun palkinnossa on paikka lajitunnukselle, voimme sijoittaa palkintoon lajitunnuksen sijasta oman logosi tai tapahtumasi tunnuksen. Painamme logosi tai tunnuksesi nelivärisenä kullan tai hopeanväriselle alumiinipohjalle, linkistä löydät lisätietoja logomerkinnästä. Myös logon kaivertaminen tai painaminen kaiverruslaatalle on mahdollista. Kysy lisää, autamme mielellämme: myynti@pocal.fi tai 08 5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Palkintojen kaiverrus

Kaiverrus yksilöi aina palkinnon, palkinnon saaja muistaa ikuisesti mistä on palkinnon voittanut. Kaiverramme kaikki palkinnot toiveesi mukaan, myös oman logon tai muun kuvan kaivertaminen on mahdollista. Kaiverrus tehdään joko laserilla tai timanttiterällä, tuotteesta ja kaiverruksesta riippuen.

Palkitsemisen iloa!

Olemme saaneet olla mukana huippuhetkissä ja palvella palkitsijoita jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Ja edelleen seisomme vahvasti sloganimme takana. Palvelemme iloisin mielin, ja toivomme kaikille palkitsijoille samaa palkitsemisen iloa!

Tervetuloa iloisille palkinto-ostoksille! Katso lyhyt videomme, jos haluat kurkistaa sisään palkintotaloomme. Näet kuinka mitalit, pokaalit ja muut palkinnot valmistetaan sinulle. Olemme täällä sinua varten, soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään, palvelemme arkisin klo 9–17. Ja verkkokaupassamme tilaat palkinnot silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa