Mitalikotelot

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Tyylikkäät mitalikotelot edullisesti

Mallistomme mitalikotelot on suunniteltu siten, että koteloon voidaan laittaa erikokoisia mitaleja. Myös mitalitasku on listava vaihtoehto silloin kun haluat suojata mitalisi. Tyylikäs mitalikotelo kruunaa palkinnon. Mallistossamme on useita tyylikkäitä ja edullisia mitalikoteloita jokaisen tarpeisiin. Koteloihin voidaan laittaa erikokoisia mitaleja koteloon sisäänrakennetun pohjan ansiosta. Valitse mieluisa mitalisi ja päivitä se vielä astetta arvokkaammaksi kotelon avulla. Mallistostamme löydät varmasti mieluisat mitalikotelot!

Näytä lisää

Kaiverrukset mitalikoteloon

Yleensä kaiverrus tehdään suoraan mitaliin: mitalin taakse tehty kaiverrus yksilöi mitalin ja palkinnon saaja muistaa sen avulla ikuisesti mistä on mitalin voittanut. Mitaliin voidaan kaivertaa esimerkiksi vuosiluku tai tapahtuman nimi tai kilpailupaikka. Mitalin taakse mahtuu tarvittaessa monta riviä kaiverrusta, mutta usein yksi tai kaksi tekstiriviä kertoo jo riittävästi. 

Myös mitalikotelo voidaan varustaa kaiverruslaatalla, johon voidaan kaivertaa tekstiä tarpeesi mukaan. Kaiverruslaatta voi suurimmillaan olla miltei mitalikotelon kannen kokoinen, joten kaiverrustekstiä voidaan tarvittaessa tehdä montakin riviä.

Pakitsemisen iloa jo yli 30 vuotta!

Tervetuloa iloisille palkinto-ostoksille! Katso lyhyt videomme, jos haluat kurkistaa sisään palkintokauppaamme. Näet kuinka mitalit, pokaalit ja muut palkinnot valmistetaan sinulle.

Meillä on ollut ilo ja kunnia palvella palkitsijoita jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Ja edelleen seisomme vahvasti sloganimme takana. Palvelemme iloisin mielin, ja toivomme kaikille palkitsijoille samaa palkitsemisen iloa!

Jos tarvitset apua, asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa kysymyksiisi arkisin klo 9-17. Tee tilauksesi verkossa, valitse kotiinkuljetus tai nouto Matkahuollosta. Ja voit myös halutessasi noutaa palkinnot myymälästämme Oulussa. Palkintomyymälämme on avoinna klo 9-17, ja verkkokaupassa teet tilauksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käsittelemme tilauksesi arkipäivisin ja toimitamme sen nopeasti, huolehtien aina siitä, että se ehtii ajoissa tapahtumaasi.

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa