Korttipelipalkinnot

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Korttipelipalkinnot

Olipa kyseessä sitten kaveriporukan illanvietto ja leikkimielinen pokeriturnaus tai vaikkapa tupen SM-kilpailut, meiltä löydät sopivat ja komeat korttipelipalkinnot! Palkinto pöydällä odottaa voittajaansa, se kruunaa menestyksen ja muistuttaa vielä kotonakin kiihkeästä pelitunnelmasta ja lopulta voitetusta kilpailusta. Mikäpä sen mukavampaa kuin palata komean palkinnon kanssa kotiin voittajana! Siitä on hyvä aloittaa seuraavan kisaillan tai kisamatkan suunnittelu.

Usein palkintoina käytetään loisteliaita pokaaleja, kannattaa tutustua myös niihin. Useisiin pokaalimalleihin voidaan liittää korttipelin lajitunnus, jolla yksilöit palkinnot oman lajisi mukaan. Tutustu valikoimaamme ja löydä parhaat korttipelipalkinnot!

Näytä lisää

Korttipelipalkintojen kaiverrus

Voit tilata palkinnot kaiverrettuna tai ilman kaiverrusta. Kaiverrus yksilöi tyylikkäästi palkinnon, ja sen voittaja muistaa ikuisesti mistä ja milloin palkinto on voitettu. Kaiverramme kaikki palkinnot toiveesi mukaan, myös oman logon tai muun kuvan kaivertaminen on mahdollista. Kaiverrus tehdään joko laserilla tai timanttiterällä, tuotteesta ja kaiverruksesta riippuen.

Oma logo palkintoihin

Voit vielä hieman nostaa palkitsemisen tasoa ja yksilöllisyyttä oman logon avulla. Kun palkinnoissa on paikka lajitunnukselle, voimme sijoittaa palkintoon lajitunnuksen sijasta oman logosi tai tapahtumasi tunnuksen. Painamme logosi tai tunnuksesi nelivärisenä kullan tai hopeanväriselle alumiinipohjalle, linkistä löydät lisätietoja logomerkinnästä. Kysy lisää, autamme mielellämme: myynti@pocal.fi tai 08 5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Palkitsemisen iloa

Tervetuloa iloisille palkinto-ostoksille! Katso lyhyt videomme, jos haluat kurkistaa sisään palkintokauppaamme. Näet kuinka mitalit, pokaalit ja muut palkinnot valmistetaan sinulle.

Meillä on ollut ilo ja kunnia palvella palkitsijoita jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Ja edelleen seisomme vahvasti sloganimme takana. Palvelemme iloisin mielin, ja toivomme kaikille palkitsijoille samaa palkitsemisen iloa!

Jos tarvitset apua, asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa kysymyksiisi arkisin klo 9-17. Tee tilauksesi verkossa, valitse kotiinkuljetus tai nouto Matkahuollosta. Ja voit myös halutessasi noutaa palkinnot myymälästämme Oulussa. Palkintomyymälämme on avoinna klo 9-17, ja verkkokaupassa teet tilauksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käsittelemme tilauksesi arkipäivisin ja toimitamme sen nopeasti, huolehtien aina siitä, että se ehtii ajoissa tapahtumaasi.

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa