Yrityspalkinnot ja yrityslahjat

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Tyylikäs yrityslahja jää mieleen

Yrityspalkinnoillamme palkitset vuoden työtekijän tai tärkeän yhteistyökumppanin. Myös tehokkaat myyntitiimit ja tuotteiden jälleenmyyjät ilahtuvat yksilöllisestä huomionosoituksesta ja arvostuksesta, jota persoonallisesti valmistetut ja kaiverretut yrityspalkinnot viestivät.

Tuotevalikoimastamme löydät paljon hyviä vaihtoehtoja yrityslahjaksi tai palkinnoksi. Yksilöllisesti kaiverrettu liikelahja ja yrityksen logolla varustettu palkintoesine saa ansaitsemansa huomion työntekijän työpöydällä tai hyllyssä. Kaikki tuotteet löytyvät varastostamme ja saat ne nopeasti omalla logollasi ja haluamallasi kaiverrustekstillä varustettuna.

Vakiomallistomme lisäksi olemme tehneet suuren joukon yksilöllisiä palkintoja ja lahjaesineitä yritysten ja järjestöjen käyttöön. Katso esimerkkejä yksilöllisistä yrityspalkinnoista.

Näytä lisää

Yrityspalkinnot omalla logolla

Palkinto on tietysti sitä juhlavampi ja arvokkaampi mitä yksilöllisempi se on. Yrityspalkintojen vakiomallistostamme tarjoaa edullisen mutta arvokkaan tavan palkita ja muistaa. Tyylikäs palkinto yksilöitynä yrityksen omalla logolla on saajalleen ainutlaatuinen muisto. Kaikkiin palkintoihin voidaan kaivertaa tai painaa oma logosi, logomerkinnästä löydät lisätietoja linkistä.

Liikelahjat eri tarpeisiin

Palkitse työntekijäsi tai kollegasi. Muista mitalilla vakioasiakastasi. Lahjoita liikekumppanillesi loistelias pokaali. Yksinkertaisia arjen pieniä palkitsemistilanteita, joissa voit ilahduttaa läheistäsi. Toisaalta taas ikimuistoiset tilanteet kuten vaikka yrityskaupat tai pitkäaikaisen työntekijän eläköityminen ansaitsevat myös arvoisensa muistamisen. Yrityspalkintojen vakiomallistomme tarjoaa ratkaisun moneen tilanteeseen, ja erikoistilauksena valmistamme miltei millaisen liikelahjan vain. Yhdessä suunnitellen toteutamme toiveesi ja toimitamme juuri sellaisen palkinnon kuin haluat.

Liikelahjat ja yrityspalkinnot kaiverruksella

Kaiverrus yksilöi palkinnon, se on merkintä, joka ei koskaan kulu pois. Kaiverrus voidaan tehdä suoraan tuotteeseen tai kaiverruslaatalle palkinnosta riippuen. Tekstin ja kuvien sekä logojen kaiverrus onnistuu helposti. Huomaathan, että kaiverrusaineiston ja logo-originaalin tulee olla mustavalkoinen, kaiverrus ei toista värejä. Kaiverruksen fontit ja fonttikoot ovat miltei vapaasti valittavissa, eri fontteja yhdistämällä palkintoon saadaan toivottua ilmettä. Voit suunnitella ja hahmotella itse kaiverruksen esim. Wordin avulla, me kaiverramme toiveesi mahdollisuuksien rajoissa.

Gaalapalkinnot juhlavaan palkitsemiseen

Juhlagaalan jännittynyt tunnelma huipentuu palkintojenjakoon. Vuosien uurastaminen ja omistautuminen palkitaan juhlavin seremonioin. Palkinnon voittaja kantaa palkintonsa ylpeänä kotiin ja löytää sille arvoisensa kunniapaikan. Olemme toimittaneet asiakkaillemme paljon yksilöllisesti suunniteltuja palkintoja urheilujuhliin sekä lukuisia yritysten ja yhdistysten juhlapalkintoja, kerromme mielellämme lisää näistä erikoispalkinnoista.

Palkintokauppasi verkossa – Pocal.fi

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa kysymyksiisi arkisin klo 9-17. Tee tilauksesi verkossa, valitse kotiinkuljetus tai nouto Matkahuollosta. Ja voit myös halutessasi noutaa palkinnot myymälästämme Oulussa. Palkintomyymälämme on avoinna klo 9-17, ja verkkokaupassa teet tilauksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käsittelemme tilauksesi arkipäivisin ja toimitamme sen nopeasti, huolehtien aina siitä, että se ehtii ajoissa tapahtumaasi.

Pocal – Palkitsemisen iloa

Tervetuloa iloisille palkinto-ostoksille! Katso lyhyt videomme, jos haluat kurkistaa sisään palkintokauppaamme. Näet kuinka mitalit, pokaalit ja muut palkinnot valmistetaan sinulle.

Meillä on ollut ilo ja kunnia palvella palkitsijoita jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Ja edelleen seisomme vahvasti sloganimme takana. Palvelemme iloisin mielin, ja toivomme kaikille palkitsijoille samaa palkitsemisen iloa!

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa