Mitalit

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Mitalit nopeasti toimitettuna suoraan varastosta

Mitali on edullinen ja muistorikas tapa palkita kaikessa urheilussa, arvokilpailuista aina lasten turnauksiin ja urheilukilpailuihin. Tarjoamme laajan valikoiman tyylikkäästi muotoiltuja mitaleja kaikissa hintaluokissa ja kaikkiin palkitsemistarpeisiin. Mallistossamme on useita omia mitalimallejamme, jotka saat vain meiltä ja mitalit ovat saatavana lähes poikkeuksetta kaikissa mitaliväreissä; kullan-, hopean-, ja pronssinvä risenä. Täydennämme mitalimallistoamme uutuuksilla säännöllisesti jolloin sinulla on aina useita vaihtoehtoja palkitsemiseen. Kaikkien mitalien hintaan kuuluu valmiiksi kiinnitetty mitalinauha sekä lajitunnus (kun mitalissa on paikka tunnukselle). Voit valita lajitunnuksen noin sadan tunnuksen joukosta. Lajitunnuksen paikalle mitaliin voidaan liittää myös järjestösi tai yrityksesi logo nelivärisenä. Varastossamme on kymmeniä tuhansia mitaleja, kiireisimmät tilaukset toimitamme tilauspäivänä niin, että ne varmasti ehtivät ajoissa palkintojenjakoon.

Näytä lisää

Mitali kaulaan kaikille osallistujille

Mitali kaulanauhan kera on juhlava tapa palkita ja muistaa. Kaulanauhalliset mitalit ovat yleistyneet myös muistomitaleina, esimerkiksi maratonmitalit ovat nykyään yleensä nauhallisia mitaleja. Turnauksissa on usein tapana jakaa mitalit kaikille osallistujille muistopalkintona ja kiitoksena turnaukseen osallistumisesta. Kun mitalin saaja kumartaa päänsä mitalin kaulaan ripustamista varten, suurin osa kilvoittelun rasituksesta on jo unohdettu ja on vain aika nauttia saavutuksen ja onnistumisen tuomasta hyvän olon tunteesta.

Tilaa mitalit joka lajiin

Mitalimallistostamme löydät lajikohtaiset mitalit moniin lajeihin. Lajimitalimallistostamme löydät mm. jalkapallomitalit, jääkiekkomitalit, salibandymitalit, uintimitalit, juoksumitalit ja yleisurheilumitalit sekä joitakin muita lajimitaleja, esimerkiksi sijalukumitalit palkintosijoille 1–3. Näiden lisäksi meillä on kymmeniä erilaisia mitaleja, joihin liitetään oman lajisi tunnus. Voit valita tunnuksen noin sadan lajitunnuksen joukosta, sijalukujakin löytyy aina kahdeksanteen sijaan asti. Ja jos valmiiden tunnusten joukosta ei löydy sopivaa, aina on mahdollista painaa tai kaivertaa lajitunnuksen sijaan juuri sellainen kuva kuin haluat.

Mitalit omalla logolla

Jos haluat yksilöidä palkintosi vieläkin tyylikkäämmin, tilaa mitali omalla logolla. Lajitunnuksen sijaan voimme painaa tai kaivertaa mitaliin oman tapahtumasi tai yhteisösi kuvan ja logon. Onpa jopa mahdollista tehdä aivan uniikki mitalli varustettuna esim. päivänsankarin valokuvalla tai muulla toivomallasi kuvalla. Katso lisätietoja: oma logo mitaleihin.

Pienet ja isot mitalit

Palkitsemisen tarve vaihtelee, ja siksi tarjoamme runsaan valikoiman erilaisia ja erikokoisia mitaleja. Pienet ja edulliset mitalit sopivat moneen tilanteeseen, niillä palkitset niin voittajat kuin osallistujatkin missä tahansa kilpailussa tai tapahtumassa. Muistomitalit, kunniamitalit, ja juhlamitalit voivat olla suurempia, jopa messingistä valmistettuja mitaleja. Kaikkiin mitaleihin kuuluu kaulanauha ja mitaleihin on saatavilla myös mitalikotelo mitalin säilytystä ja esillepanoa varten.

Mestaruusmitalit

Kaikkien ihailemat olympiamitalit ja maailmanmestaruusmitalit ovat vain lajiensa parhaiden huippu-urheilijoiden tavoiteltavissa. Päästäkseen huipulle on urheilijan omistauduttava lajilleen vuosikaudet. Moni tarvitsee matkalleen välietappeja ja kannustusta. Kunnanmestaruus tai piirinmestaruus voivat olla ensiaskeleita tulevalle maailmamestarille tai olympiavoittajalle, palkintokaappiin mahtuu paljon muistoja. Meiltä löydät niin seuranmestaruusmitalit kuin kunnanmestaruusmitalitkin. Toimitamme Suomessa useiden lajien viralliset SM-mitalit sekä piirinmestaruusmitalit. Olemme saaneet myös kunnian toimittaa mitaleja maailmacupiin ja maailmanmestaruuskisoihin. Kannamme ylpeänä vastuumme kunniakkaasta palkitsemisesta osana suomalaista ja kansainvälistä palkitsemiskulttuuria.

Mitalin kaiverrus

Mitalin taakse tehty kaiverrus yksilöi mitalin ja palkinnon saaja muistaa sen avulla ikuisesti mistä on mitalin voittanut. Mitaliin voidaan kaivertaa esimerkiksi vuosiluku tai tapahtuman nimi tai kilpailupaikka. Mitalin taakse mahtuu tarvittaessa monta riviä kaiverrusta, mutta usein yksi tai kaksi tekstiriviä kertoo jo riittävästi. 

Yksilöllinen oma mitali

Tiesitkö, että myös täysin yksilöllisesti suunniteltu oma mitali tulee yllättävän edulliseksi jo muutaman kymmenen kappaleen tilausmäärillä? Toimitamme mm. urheiluseuroille, järjestöille ja yrityksille näyttäviä ja tyylikkäitä yksilöllisesti suunniteltuja mitaleja. Oma valmis suunnitelma mitalista ei ole välttämätön, autamme mitalin suunnittelussa ja toteutustavan valinnassa niin, että saatte tyylikkään toiveidenne mukaisen mitalin. Oman mitalin toteutus kanssamme on helppoa – tarjoamme kaiken tarvittavan tuen yli 30 vuoden kokemuksella.

Mitalit netistä – Pocal.fi

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa kysymyksiisi arkisin klo 9–17. Tee tilauksesi verkossa, valitse kotiinkuljetus tai nouto Matkahuollosta. Ja voit myös halutessasi noutaa palkinnot myymälästämme Oulussa. Palkintomyymälämme on avoinna klo 9–17, ja verkkokaupassa teet tilauksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käsittelemme tilauksesi arkipäivisin ja toimitamme sen nopeasti, huolehtien aina siitä, että se ehtii ajoissa tapahtumaasi. 

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa