Oma mitali

Yksilöllisesti suunniteltu oma mitali on erittäin arvostettu muisto

Toimitamme jatkuvasti mm. urheiluseuroille, järjestöille ja yrityksille näyttäviä ja tyylikkäitä yksilöllisesti suunniteltuja mitaleja. Oman mitalin toteutus kanssamme on helppoa – tarjoamme kaiken tarvittavan tuen mitalin suunnitteluun yli 30 vuoden kokemuksella.

Yksilöllisesti suunnitellulle mitalille on paljon suosittuja käyttötarkoituksia, esimerkiksi maratonit, laturetket sekä yritysten ja järjestöjen tapahtumat ja vuosipäivät.

Oma mitali tulee yllättävän edulliseksi jo muutamien kymmenien kappaleiden tilausmäärillä.

Oma mitali
Oma mitali – pocal.fi

Todella näyttävä lopputulos

Oma valmis suunnitelma mitalista ei ole välttämätön. Halutessanne autamme mitalin suunnittelussa ja toteutustavan valinnassa niin, että saatte tyylikkään juuri toiveidenne mukaisen mitalin.

Mitalissa voidaan käyttää eri värejä tai se voidaan toteuttaa metalliväreissä. Mitalin muoto voidaan suunnitella vapaasti, ja nauhaksi voidaan valita mikä tahansa mitalinauha laajasta valikoimastamme.

Oman mitalin toimitusaika on noin 4-5 viikkoa.

Ansiomerkit ja -mitalit

Järjestöjen ja yhdistysten ansiomerkit ovat osaamistamme. Omalla ansiomerkillä tai -mitalilla kannustat ahkeraa tai palkitset meriiteistä. Avustamme oman ansiomerkin suunnittelussa ja toteutuksessa. Kysy rohkeasti lisätietoja asiakaspalvelustamme.

Ansiomerkit ja -mitalit
Ansiomerkit ja -mitalit

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous myynti@pocal.fi tai soita (08) 535 9000 (ma-pe 9-17). Jos lähetät tarjouspyynnön sähköpostilla, ilmoita mahdollinen kappalemäärä sekä mitalin haluttu koko ja liitä mukaan alustava kuva tai suunnitelma aiotusta mitalista.

Miksi kannattaa valita Pocal?

Asiaa yrityksestämme

Uusi kuvastomme on ilmestynyt!

Selaa kuvastoamme

Yksilöllisesti suunniteltu oma mitali on erittäin arvostettu muisto

Toimitamme jatkuvasti mm. urheiluseuroille, järjestöille ja yrityksille näyttäviä ja tyylikkäitä yksilöllisesti suunniteltuja mitaleja. Oman mitalin toteutus kanssamme on helppoa – tarjoamme kaiken tarvittavan tuen mitalin suunnitteluun yli 30 vuoden kokemuksella.

Yksilöllisesti suunnitellulle mitalille on paljon suosittuja käyttötarkoituksia, esimerkiksi maratonit, laturetket sekä yritysten ja järjestöjen tapahtumat ja vuosipäivät. Hyvin usein myös urheiluseurat teettävät oman mitalin, jota käyttävät miltei kaikissa järjestämissään kilpailuissa. Perinteinen kunnanmestaruusmitali on hyvin usein varustettu kaupungin tai kunnan omalla tunnuksella, ja erikoistyönä valmistetut juhlamitalit ovat usein suuressa roolissa kaupunkien ja kuntien palkitsemis- ja muistamisseremonioissa.

Mitaleja kannattaa tilata kerralla reilu määrä, mutta oma mitali tulee yllättävän edulliseksi jo muutamien kymmenien kappaleiden tilausmäärällä.

Erikoismitalin toteutus

Toteutamme mitalisi oman kuvasi tai luonnoksesi pohjalta. Oma valmis suunnitelma mitalista ei kuitenkaan ole välttämätön. Halutessasi autamme mitalin suunnittelussa ja toteutustavan valinnassa niin, että saat tyylikkään juuri toiveidesi mukaisen mitalin.

Mitalissa voidaan käyttää eri värejä tai se voidaan toteuttaa metalliväreissä. Mitalin muoto voidaan suunnitella vapaasti, ja nauhaksi voidaan valita mikä tahansa mitalinauha laajasta valikoimastamme, myös yksilöllisen nauhan liittäminen mitaliin onnistuu mainiosti.

Yksilöllisen mitalin toimitusaika

Oman mitalin toimitusaika on noin 4–5 viikkoa luonnoksen hyväksymisestä. Suunnitteluun kannattaa varata riittävästi aikaa, jotta mitalista tulee juuri halutun kaltainen. Mitaliprojekti on siis hyvä aloittaa jo muutama kuukausi ennen tilaisuutta, mutta tarvittaessa mitalin toteutus kanssamme onnistuu nopeammallakin aikataululla.

Pyydä tarjous omasta mitalista

Pyydä tarjous omasta mitalista myynti@pocal.fi tai soita (08) 535 9000 (ma-pe 9-17). Jos lähetät tarjouspyynnön sähköpostilla, ilmoita mahdollinen kappalemäärä sekä mitalin haluttu koko ja liitä mukaan alustava kuva tai suunnitelma mitalista. Lähetämme sinulle tarjouksen nopeasti.

Oma mitali – suunnitelmasta toteutukseen

  • Luonnostele halutessasi suunnitelma mitalista ja mieti kuinka paljon mitaleja tarvitset.
  • Jos sinulla ei ole valmista suunnitelmaa tai kuvaa, autamme suunnittelussa.
  • Lähetä meille tarjouspyyntö: myynti@pocal.fi tai soita 08-5359000 (ma-pe klo 9-17).
  • Ilmoita tarjouspyynnössä mitalin toivottu koko ja kappalemäärä sekä päivämäärä, jolloin mitalit tarvitaan.
  • Ilmoita myös mahdolliset muut toiveet (tuleeko mitaliin nauhaa, mitalin paksuus, mitalin väri…).
  • Hyväksyttyäsi tarjouspyynnön vahvistamme tilauksen ja valmistamme mitalista luonnoksen hyväksyttäväksenne.
  • Mitalit valmistetaan luonnoksen hyväksymisen jälkeen, toimitusaika on noin 4 – 5 viikkoa.
  • Lähetämme mitalit Matkahuollon kautta tai voit noutaa ne myymälästämme.
  • Toivotamme menestystä järjestelyihin ja palkitsemisen iloa tapahtumaan!