Lasipalkinnot

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Lasipalkinnot loistavat kilpaa saajansa kanssa

Juhlavat hetket huipentuvat usein palkintojenjakoon. Kansainvälisistä gaaloista ja muista suurista palkitsemistilaisuuksista tutut kristallipalkinnot ja lasipalkinnot ovat löytäneet tiensä myös Suomeen ja niillä palkitaan niin yrityksen henkilökuntaa ja sidosryhmiä kuin menestyneitä urheilijoitakin. Lasipalkinto on myös arvokas tapa muistaa vaikkapa syntymäpäiväsankaria tai yhdistyksen puuhahenkilöä. Kaunis lasipalkinto on saajalleen mieluisa ja tyylikäs sisustuselementti kotona ja miksei vaikka työpaikallakin.

Näytä lisää

Lasipalkinto omalla logolla

Palkinto on tietysti sitä juhlavampi ja arvokkaampi mitä yksilöllisempi se on. Lasipalkinto on edullinen mutta arvokas tapa palkita ja muistaa. Tyylikäs lasipalkinto yksilöitynä yrityksen, yhdistyksen tai tapahtuman logolla on saajalleen ainutlaatuinen muisto. Kaikkiin palkintoihin voidaan kaivertaa tai painaa oma logosi, logomerkinnästä löydät lisätietoja linkistä.

Lasipalkinnot eri urheilulajeihin

Jos haluat oman urheilulajisi kuvan kaiverrettuna lasiin, voit valita palkintoon näyttävän lajikohtaisen urheilukuvan yli sadan kuva-aiheen joukosta. Joihinkin lasipalkintoihin voidaan liittää myös lajitunnus, joka yksilöi palkinnon omaan lajiisi. Kaikkiin palkintoihin voidaan myös kaivertaa tai painaa oma logosi, logomerkinnästä löydät lisätietoja linkistä. Kuva ei ole ollenkaan välttämätön lasipalkinnoissa, usein näyttävä palkinto toteutetaan ainoastaan sopivalla testillä, fontin ja fonttikoon valinnalla palkintoon saadaan sopiva tunnelma.

Lasipalkintojen kaiverrus

Lasipalkinnot yksilöidään kaiverruksella. Suurimmassa osassa palkintoja kaiverrus tehdään suoraan lasiin. Tekstin ja kuvien sekä logojen kaiverrus onnistuu helposti, logokaiverruksen hinta on 10 euroa/tuote. Hinta sisältää yhden vedoksen. Asiakkaasta johtuvat muutokset 20 e/vedos. Huomaathan, että kaiverrusaineiston ja logo-originaalin tulee olla mustavalkoinen, kaiverrus ei toista värejä.  Kaiverruksen fontit ja fonttikoot ovat miltei vapaasti valittavissa, eri fontteja yhdistämällä palkintoon saadaan toivottua ilmettä. Fontin kokoa säätämällä voidaan halutut elementit korostaa kaiverruksessa. Kaiverrusta voit itse suunnitella esim. Wordin avulla, toteutamme kaiverruksen toiveesi mukaan.

Palkintokauppasi verkossa – Pocal.fi

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa kysymyksiisi arkisin klo 9-17. Tee tilauksesi verkossa, valitse kotiinkuljetus tai nouto Matkahuollosta. Ja voit myös halutessasi noutaa palkinnot myymälästämme Oulussa. Palkintomyymälämme on avoinna klo 9-17, ja verkkokaupassa teet tilauksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käsittelemme tilauksesi arkipäivisin ja toimitamme sen nopeasti, huolehtien aina siitä, että se ehtii ajoissa tapahtumaasi.

Pocal – Palkitsemisen iloa

Tervetuloa iloisille palkinto-ostoksille! Katso lyhyt videomme, jos haluat kurkistaa sisään palkintokauppaamme. Näet kuinka mitalit, pokaalit ja muut palkinnot valmistetaan sinulle.

Meillä on ollut ilo ja kunnia palvella palkitsijoita jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Ja edelleen seisomme vahvasti sloganimme takana. Palvelemme iloisin mielin, ja toivomme kaikille palkitsijoille samaa palkitsemisen iloa!

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa