Lajipalkinnot

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Urheilupalkinnot: lajipalkinnot joka lajiin

Golfpalkinnot, frisbeegolfpalkinnot, jalkapallopalkinnot, jääkiekkopalkinnot, salibandypalkinnot, muun muassa kaikkiin näihin lajeihin löydät upeat palkinnot lajipalkintovalikoimastamme.

Näytä lisää

Palkintojen kaiverrus

Tilaa palkinnot kaiverrettuna tai ilman kaiverrusta. Kaiverrus yksilöi palkinnon, ja usein palkintoon kaiverretaankin ainakin tapahtuman nimi, vuosiluku tai päivämäärä. Palkinnon saajalle ja muille palkintokaapin ihailijoille kaiverrettu palkinto kertoo heti ensi silmäyksellä missä ja milloin palkinto on voitettu. Palkinnon kaiverrus onnistuu tietokoneohjatuilla kaiverruskoneillamme helposti ja nopeasti. Kaiverramme haluamasi tekstin tyylikkäästi kauniille kaiverruslaatalle. Kaiverruksen hinta on ainoastaan 0.08 euroa/kirjain. Kaiverruksen minimiveloitus on 0.80 euroa sisältäen 10 kirjaimen kaiverruksen. Omien logojen ja muiden kuvien kaiverrus onnistuu myös mainiosti. Logon kaiverrus joko kaiverruslaatalle tai lajitunnuksen paikalle on myös mahdollista. Meille voit myös toimittaa oman palkintosi kaiverrukseen, kiertopalkinnon kaiverrus onnistuu meillä tarvittaessa hyvinkin nopeasti.

Lajipalkinnot, meiltä upea valikoima

Osa palkinnoista on yksilöity yhteen lajiin, toisiin taas voit valita lajitunnuksen noin sadan erilaisen tunnuksen joukosta. Näin erotat helposti jalkapallopalkinnon tennispalkinnosta ja golfpalkinnon frisbeegolfpalkinnosta. Lajitunnuksen paikalle voidaan liittää myös järjestösi tai yrityksesi logo nelivärisenä.

Palkitsemisen iloa

Tervetuloa iloisille palkinto-ostoksille! Katso lyhyt videomme, jos haluat kurkistaa sisään palkintokauppaamme. Näet kuinka mitalit, pokaalit ja muut palkinnot valmistetaan sinulle.

Meillä on ollut ilo ja kunnia palvella palkitsijoita jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Ja edelleen seisomme vahvasti sloganimme takana. Palvelemme iloisin mielin, ja toivomme kaikille palkitsijoille samaa palkitsemisen iloa!

Palveleva palkintokauppa – Pocal.fi

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa kysymyksiisi arkisin klo 9–17. Tee tilauksesi verkossa, valitse kotiinkuljetus tai nouto Matkahuollosta. Ja voit myös halutessasi noutaa palkinnot myymälästämme Oulussa. Palkintomyymälämme on avoinna klo 9–17, ja verkkokaupassa teet tilauksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käsittelemme tilauksesi arkipäivisin ja toimitamme sen nopeasti, huolehtien aina siitä, että se ehtii ajoissa tapahtumaasi.

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa