Salibandypalkinnot

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Vauhdikkaat salibandypalkinnot

Salibandymitalit ja tsempparipalkinnot sekä pokaalit. Mitä ikinä tarvitsetkaan palkitsemiseen, löydät meiltä ratkaisun. Mitaleilla palkitset komeasti koko joukkueen tai kaikki turnaukseen osallistujat, salibandytsempparit jaat muille onnistujille ja komella pokaalilla on kiva palkita parhaat joukkueet ja pelaajat. Kauden päättäjäisissä kaikki ansaitsevat kiitokset kaudesta, oman lajin palkinto on loistava muisto mukavasta kaudesta rakkaan lajin parissa.

Näytä lisää

Salibandymitalit turnaukseen

Turnauksen järjestämisessä on sen verran puuhaa, että palkintojen hankkimisen pitää olla helppoa. Meiltä saat mitalit ja muut palkinnot nopeasti toimitettuna. Varastossamme on tuhansia mitaleja kullan, hopean ja pronssin väreissä. Valmiiden salibandymitalien lisäksi salibandyn lajitunnus voidaan liittää kaikkiin mitalimalleihin, valitse mieleisesi mitalimalli kymmenien vaihtoehtojen joukosta. Ja kaulanauhan värin voit myös itse valita perinteisen sinivalkoisen lisäksi lukuisista muista värivaihtoehdoista seuran väreihin tai tapahtumaan sopivaksi.

Salibandytsempparit

Oman lajin palkintopysti hyllyssä muistuttaa menestyksestä ja mukavista hetkistä rakkaan lajin parissa. Salibandytsemppareilla palkitset edullisesti ja tyylikkäästi turnausten ja otteluiden parhaat pelaajat ja maalitykit sekä muut menestyjät. Joukkueen juhlissa tai kauden päättäjäisissä on mukava jakaa pienet muistopalkinnot pelaajille ja joukkueen muillekin puuhahenkilöille. Yksilöllinen kaiverrus viimeistelee palkinnon saajalleen ainutlaatuiseksi.

Palkintojen kaiverrus

Kaiverrus yksilöi aina palkinnon, palkinnon saaja muistaa ikuisesti mistä on palkinnon voittanut. Kaiverramme kaikki palkinnot toiveesi mukaan, myös oman logon tai muun kuvan kaivertaminen on mahdollista. Kaiverrus tehdään joko laserilla tai timanttiterällä, tuotteesta ja kaiverruksesta riippuen.

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa