Uintipalkinnot

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Uintipalkinnot - paras valikoima palkintoja

Löydä kattavasta valikoimastamme uintipalkinnot pienempiin ja suurempiin kilpailuihin. Ja aina ei ole pakko kilpailla, joskus voi palkita vaikka uimataidon oppimisesta, ensimmäisen altaanmitan uimisesta tai vaikkapa ensimmäisen kokonaisen kilometrin kauhomisesta. Uintimitali tai muu uintipalkinto kannustaa eteenpäin, kohti uusia unelmia ja saavutuksia. Tutustu valikoimaamme ja löydä parhaat uintipalkinnot!

Näytä lisää

Näyttävät ja edullisest uintimitalit

Varastossamme on tuhansia uintimitaleja, kultaa, hopeaa ja pronssia. Valmiiden uintimitalien lisäksi uinnin lajitunnus voidaan liittää kaikkiin mitalimalleihin, voit valita uintiaiheisen tunnuksen muutamista eri vaihtoehdoista mielesi mukaan. Ja kaulanauhan värin voit myös itse valita, perinteisen sinivalkoisen lisäksi voit valita mitalinauhan värin lukuisista värivaihtoehdoista seuran väreihin tai tapahtumaan sopivaksi. Ja jos haluat erottua joukosta, kannattaa myös harkita oma mitali -vaihtoehtoa.

Uintipalkintojen kaiverrus

Kaiverrus yksilöi aina palkinnon, palkinnon saaja muistaa ikuisesti mistä on palkinnon voittanut. Suuremmissa turnauksissa palkintoon kaiverretaan yleensä ainakin vuosiluku, usein turnauksen nimi tai paikkakunta. Joukkueiden omissa palkitsemistilaisuuksissa jaetaan kausipalkintoja, jotka usein yksilöidään jopa saajansa nimellä, mutta vähintääkin tunnustuksen aiheella: Maalitykki, Fair Play, Valmentaja, jne.

Kaiverramme kaikki palkinnot toiveesi mukaan, myös oman logon tai muun kuvan kaivertaminen on mahdollista. Kaiverrus tehdään joko laserilla tai timanttiterällä, tuotteesta ja kaiverruksesta riippuen.

Oma logo uintipalkintoon?

Palkintoihin voidaan liittää oma logosi. Kun palkinnoissa on paikka lajitunnukselle, voimme sijoittaa palkintoon lajitunnuksen sijasta oman logosi tai tapahtumasi tunnuksen. Painamme logosi tai tunnuksesi nelivärisenä kullan tai hopeanväriselle alumiinipohjalle, linkistä löydät lisätietoja logomerkinnästä. Kysy lisää, autamme mielellämme: myynti@pocal.fi tai 08 5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Palkitsemisen iloa!

Tervetuloa iloisille palkinto-ostoksille! Katso lyhyt videomme, jos haluat kurkistaa sisään palkintotaloomme. Näet kuinka mitalit, pokaalit ja muut palkinnot valmistetaan sinulle. Olemme täällä sinua varten, soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään, palvelemme arkisin klo 9–17. Ja verkkokaupassamme tilaat palkinnot silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Meillä on ollut ilo ja kunnia palvella palkitsijoita jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Ja edelleen seisomme vahvasti sloganimme takana. Palvelemme iloisin mielin, ja toivomme kaikille palkitsijoille samaa palkitsemisen iloa!

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa