Lajikohtaiset mitalit

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Mitalit tiettyyn lajiin

Olipa lajisi sitten jalkapallo, jääkiekko, salibandy tai vaikkapa uinti, kattavasta lajimitalivalikoimastamme löydät ratkaisun. Löydät helposti halutessasi erilaiset mitalit turnaukseen osallistujille ja mitalein palkittaville. Ja jos jostain syystä oman lajisi mitalia ei sattuisi löytymään, oiva ratkaisu on jakaa palkittaville sijalukumitalit sijoituksille 1-3 tai neutraali voittajamitali kaikissa väreissä.

Näytä lisää

Mitalien kaiverrus

Mitalin taakse tehty kaiverrus yksilöi mitalin ja palkinnon saaja muistaa sen avulla ikuisesti mistä on mitalin voittanut. Mitaliin voidaan kaivertaa esimerkiksi vuosiluku tai tapahtuman nimi tai kilpailupaikka. Mitalin taakse mahtuu tarvittaessa monta riviä kaiverrusta, mutta usein yksi tai kaksi tekstiriviä kertoo jo riittävästi. 

Mitalit kaulanauhalla

Kaikki mitalit toimitetaan kaulanauhan kera. Voit valita mieleisesi värin, värivaihtoehtoja on runsaasti, perinteinen sinivalkoinen nauha säilyttää suosionsa, mutta sen rinnalle tarjoamme lukuisia muita vaihtoehtoja. Näin saat myös vaihtelua mitaleihin ja voit yksilöidä mitalit helposti esim. urheiluseurasi väreihin sopivaksi.

Muiden lajien mitalit

Lajimitalivalikoimamme on kattava, mutta ihan jokaiseen lajiin ei vielä valitettavasti ole omaa mitalia tarjolla. Jos lajimitaleista ei löydy omaa lajiasi, ratkaisu löytyy todennäköisesti lajitunnuksellisten mitalien valikoimasta. Sieltä löydät erikokoisia ja erilaisia mitaleja, joihin voidaan liittää lajitunnus yli 100 tunnuksen valikoimasta. Katsasta siis 40 – 45 mm mitalit tai 50 mm mitalit ja löydä lajitunnusten joukosta omasi!

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa