Pokaalit

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Pokaalit, ikoniset voiton symbolit

Aina vain yhtä himoittu palkinto – pokaali, jonka voittaja kohottaa ylpeänä päänsä yläpuolelle nauttien juhlavasta menestyksen hetkestä. Voitonriemua ja unelmien täyttymyksen tunnetta on vaikea sanoin kuvata! Tilaa suositut pokaalit ja palkitse ansiokkaasti ja tyylikkäästi unohtumattomasta suorituksesta.

Palkintopokaali on ajattoman tyylikäs tapa palkita ja osoittaa tunnustusta menestymisestä. Löydät laajasta pokaalivalikoimastamme näyttävät pokaalit kaikissa kokoluokissa. Isot pokaalit tarjoavat silmänruokaa silloin kun vain paras on kyllin hyvää. Myös kiertopalkinnot ja muut luxus-pokaalit löydät mallistostamme. Keskikokoiset pokaalit sopivat palkinnoksi melkein mihin vain ja Pienet pokaalit sopivat mainiosti myös pienemmän budjetin palkitsemiseen. Nämä palkintopystit hurmaavat sekä ulkonäöllään että hinnallaan. Valmistamme myös erikoispokaalit asiakkaiden tarpeen mukaan, meillä on kokemusta niin biljardipallon kuin virvoitusjuomatölkinkin pohjalta valmistetuista pokaaleista. Kerro meille ideasi, suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva design-pokaali.

Oman suunnittelun ja valmistuksen sekä parhaiden yhteistyökumppaneidemme ansiosta tarjoamme useita tyylikkäitä pokaalimalleja, jotka löydät vain meiltä. Täydennämme mallistoamme jatkuvasti myös pokaaliuutuuksilla. Pyrimme pitämään mallistomme niin runsaana, että siitä löytyy aina pokaali joka lähtöön, niin rohkealle uutuuksien metsästäjälle kuin perinteisen pokaalimallin vankkumattomalle kannattajallekin.

Näytä lisää

Laadukkaat pokaalit

Pokaalien maljat ovat metallia ja jalustat ovat aitoa marmoria lähes kaikissa pokaalimalleissamme. Kaiverramme ja pakkaamme pokaalit huolellisesti, jotta pokaalit säilyvät ehjinä niin kuljetuksessa kuin voittoa juhlittaessa. Poika saunoo, ja kyllä meidänkin pokaalimme kevyen kylpemisen kestävät, mutta suosittelemme kuitenkin jättämään pokaalin pukuhuoneeseen. Näin voiton symboli säilyttää alkuperäisen arvokkuutensa takuuvarmasti pidempään. Aivan halpa pokaali ei välttämättä kestä mukana ihan hurjimmassa juhlinnassa, mutta laadukkaat materiaalit kyllä säilyttävät loistonsa myös vauhdikkaammassa menossa. Ja palkintokaapin suojassa pokaali lopulta viestii voittoa tyytyväisenä.

Pokaalit ja niiden kaiverrukset

Tilaa pokaali kaiverruksella tai ilman kaiverrusta. Kaiverrus yksilöi palkinnon, ja usein pokaaliin halutaan kaivertaa muistoksi ainakin tapahtuman nimi, vuosiluku tai päivämäärä. Palkinnon saajalle kaiverrettu pokaali viestii heti ensi silmäyksellä missä ja milloin palkinto on voitettu. Pokaalin kaiverrus onnistuu tietokoneohjatuilla kaiverruskoneillamme helposti ja nopeasti. Kaiverramme haluamasi tekstin tyylikkäästi kauniille, pokaalin jalustaan kiinnitettävälle kaiverruslaatalle. Kaiverruksen hinta on ainoastaan 0.08 euroa/kirjain. Kaiverruksen minimiveloitus on 1,00 euroa. Pokaalien kaiverrushinnat sisältävät metallisen kaiverruslaatan. Omien logojen ja muiden kuvien kaiverrus onnistuu myös mainiosti. Meille voit myös toimittaa oman palkintosi kaiverrukseen, kiertopalkinnon kaiverrus onnistuu meillä tarvittaessa hyvinkin nopeasti.

Pokaalit eri lajeihin

Joihinkin pokaaleihin voit valita lajitunnuksen noin sadan erilaisen tunnuksen joukosta. Näin erotat helposti jalkapallopokaalin tennispalkinnosta ja golfpokaalin frisbeegolfpalkinnosta. Lajitunnuksen paikalle voidaan liittää myös järjestösi tai yrityksesi logo nelivärisenä. Logon kaiverrus joko kaiverruslaatalle tai jopa lajitunnuksen paikalle on myös mahdollista. 

Pokaalikauppa verkossa – Pocal.fi

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa kysymyksiisi arkisin klo 9–17. Tee tilauksesi verkossa, valitse kotiinkuljetus tai nouto Matkahuollosta. Ja voit myös halutessasi noutaa palkinnot myymälästämme Oulussa. Palkintomyymälämme on avoinna klo 9–17, ja verkkokaupassa teet tilauksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käsittelemme tilauksesi arkipäivisin ja toimitamme sen nopeasti, huolehtien aina siitä, että se ehtii ajoissa tapahtumaasi.

Pocal – palkitsemisen iloa

Meillä on ollut ilo ja kunnia palvella palkitsijoita jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Ja edelleen seisomme vahvasti sloganimme takana. Palvelemme iloisin mielin, ja toivomme kaikille palkitsijoille samaa palkitsemisen iloa kuin palkinnon saaja kokee kohottaessaan pokaalin korkealle päänsä yläpuolelle.

Tervetuloa iloisille palkinto-ostoksille! Katso lyhyt videomme, jos haluat kurkistaa sisään pokaalikauppaamme. Näet kuinka mitalit, pokaalit ja muut palkinnot valmistetaan sinulle. Olemme täällä sinua varten, soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään, palvelemme arkisin klo 9–17. Ja verkkokaupassamme tilaat palkinnot silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa