Pyöräilypalkinnot

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Vauhdikkaat pyöräilypalkinnot

Meiltä löydät aina tyylikkäät ja vauhdikkaat pyöräilypalkinnot kisaan kuin kisaan. Lajitunnusten joukosta voit valita tilanteeseen sopivan maastopyöräilyn tai maantiepyöräilyn tai BMX:n lajitunnuksen, jos haluat liittää niitä vaikka pokaaleihin tai mitaleihin. Ja jos haluat erityisen tyylikkäät palkinnot, kannattaa tutustua myös lasipalkintojen valikoimaamme. Lasiin voidaan kaivertaa pyöräilyaihe ja haluamasi teksti. Näillä palkinnoilla palkitset loisteliaasti kaikki kahden pyörän päällä viihtyvät urheilijat. Tutustu mallistoomme ja tilaa parhaat pyöräilypalkinnot!

Näytä lisää

Oma logo pyöräilypalkintoon

Kun palkinnoissa on paikka lajitunnukselle, voimme sijoittaa palkintoon lajitunnuksen sijasta oman logosi tai tapahtumasi tunnuksen. Painamme logosi tai tunnuksesi nelivärisenä kullan tai hopeanväriselle alumiinipohjalle, linkistä löydät lisätietoja logomerkinnästä. Joissakin tapaukissa logo on mahdollista painaa tai kaivertaa myös palkinnon jalustaan kiinnitettävälle kaiverruslaatalle. Kysy lisää, autamme mielellämme: myynti@pocal.fi tai 08 5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Pyöräilypalkintojen kaiverrus

Tilaa pyöräilypalkinnot kaiverruksella tai ilman kaiverrusta. Kaiverrus yksilöi palkinnon, ja usein palkintoon halutaan kaivertaa muistoksi ainakin tapahtuman nimi, vuosiluku tai päivämäärä. Palkinnon saajalle kaiverrettu palkinto viestii heti ensi silmäyksellä missä ja milloin palkinto on voitettu. Palkinnon kaiverrus onnistuu tietokoneohjatuilla kaiverruskoneillamme helposti ja nopeasti.  Omien logojen ja muiden kuvien kaiverrus onnistuu myös mainiosti.

Palkitsemisen iloa!

Meillä on ollut ilo ja kunnia palvella palkitsijoita jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Ja edelleen seisomme vahvasti sloganimme takana. Palvelemme iloisin mielin, ja toivomme kaikille palkitsijoille samaa palkitsemisen iloa!

Tervetuloa iloisille palkinto-ostoksille! Katso lyhyt videomme, jos haluat kurkistaa sisään palkintotaloomme. Näet kuinka mitalit, pokaalit ja muut palkinnot valmistetaan sinulle. Olemme täällä sinua varten, soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään, palvelemme arkisin klo 9–17. Ja verkkokaupassamme tilaat palkinnot silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa