Pocal Oy

35 vuodessa olemme oppineet, mistä palkintojen toimittaja palkitaan

Pocal Oy on vuonna 1988 perustettu, Suomen johtava palkitsemiseen keskittynyt yritys.

Autotallista alkanut pienimuotoinen yritystoiminta on laajentunut reilussa kolmessa vuosikymmenessä, ja jo pitkään olemme olleet alan markkinajohtaja Suomessa. Vuonna 2005 rakennutimme tarpeisiimme sopivat, yli 500 neliön tuotanto- ja myymälätilat muutaman kilometrin päähän Oulun keskustasta. Täällä palvelemme sinua paikan päällä, ja lähetämme verkkokaupan tilaukset päivittäin hyvien kulkuyhteyksien avulla nopeasti kaikkialle Suomessa. Konserniin kuuluu myös perinteikäs helsinkiläinen Palkintotukku-Kääty Oy.

Toiminnassamme olemme aina halunneet panostaa asiakkaillemme tärkeisiin asioihin: mm. nopeisiin ja varmoihin toimituksiin, laajaan valikoimaan, edulliseen hintatasoon ja hyvään palveluun.

Nopeat ja varmat toimitukset

Laajan verkkokauppamme kaikki tuotteet ovat valmiina varastossamme, jolloin saamme tilauksesi aina nopeasti työn alle. Palkintojen valmistus on suunniteltu tehokkaaksi ja joustavaksi suurillekin palkintomäärille.

Ammattitaitoinen henkilöstömme viimeistelee palkinnot kaiverruksineen ja muine yksityiskohtineen toiveidesi mukaisesti. Toimitamme tilaukset nopeasti ja luotettavasti, kiireisimmät tilaukset lähetämme tarvittaessa jopa tilauspäivänä.

Laaja valikoima, paljon uutuuksia

Kuuntelemme tarkasti palkitsijoiden toiveita. Oma suunnittelu ja valmistus sekä yhteistyö ulkomaisten ammattilaisten kanssa tuovat asiakkaillemme laajan nopeasti uudistuvan palkintovalikoiman. Mallistossamme on aina rohkeaa ja persoonallista tuttujen klassikoiden rinnalla.

Edullinen hintataso

Palkintojen kustannuksilla on suuri merkitys kaikille alkitsijoille. Tehokas toimintatapamme mahdollistaa edullisen hinnoittelun, eikä palkitseminen jää hinnasta kiinni.

Tarjoamme käyttöösi useita sujuvia tilaustapoja suurienkin palkintomäärien tilaamiseen. Kun tilaat palkinnot suoraan verkkokaupastamme, voit luoda itsellesi asiakastilin, jolloin voit jatkossa tarkastella myös aikaisempia tilauksiasi.

Tehokkaan ja nopean verkkokauppamme taustalla on joukko ammattilaisia huolehtimassa, että tilauksesi käsitellään viipymättä, että kaiverrukset, logopainot ja muut merkinnät ovat juuri sellaisia kuin toivoitkin ja että tilauksesi lähtee ajoissa liikkeelle.

Katso videolta kuinka palkintotilauksesi käsitellään!

Hyväksythän statistics, marketing evästeet nähdäksesi videon.