Pienet pokaalit

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Pieni pokaali - suuri tunne!

Vaikka palkinto on pienempi, sen merkitys saajalleen on aina yhtä suuri. Joskus pieni pokaali voi olla saajalleen ihka ensimmäinen palkinto, toisinaan taas pokaaleja on jo komea rivi, mutta joukkoon mahtuu aina yksi lisää. Palkinto on aina muisto jostain ainutlaatuisesta.

Pienellä pokaalilla palkitset näppärästi ja kustannustehokkaasti, mutta aina yhtä tyylikkäästi. Pokaalin saaminen on aina juhlahetki sen voittaneelle. Pokaalin käteen saadessaan urheilija saa hetken nauttia työnsä tuloksista ja keskittyä onnistuneen suorituksen tuomaan iloon ja palkinnon tuomaan mielihyvään. Samalla myös kisajärjestäjä ja palkinnon antaja pääsevät osallistumaan juhlahumuun ja onnelliseen kisatunnelman huipentumaan.

Meiltä löydät parhaat palkinnot joka tilanteeseen. Oman suunnittelun ja valmistuksen sekä parhaiden yhteistyökumppaneidemme ansiosta tarjoamme useita tyylikkäitä pokaalimalleja, jotka löydät vain meiltä. Mikäli haluat katsastaa koko pokaalivalikoimamme, vieraile sivulla kaikki pokaalit.

Näytä lisää

Laadukkaat pikkupokaalit

Pokaalien maljat ovat metallia ja jalustat ovat aitoa marmoria lähes kaikissa pokaalimalleissamme. Osa pienistä pokaaleistamme on muovisia, koska koristeellisia kuvioita ja muotoja voidaan siten valmistaa edullisesti. Myös mitalivärit kulta, hopea ja pronssi toteutetaan pokaaleissa värjäämällä, edullisimmat mallit valmistetaan sen vuoksi muovisina.

Pokaalin kaiverrus

Tilaa pokaali kaiverruksella tai ilman kaiverrusta. Kaiverrus yksilöi palkinnon, ja usein pokaaliin halutaan kaivertaa muistoksi ainakin tapahtuman nimi, vuosiluku tai päivämäärä. Palkinnon saajalle kaiverrettu pokaali viestii heti ensi silmäyksellä missä ja milloin palkinto on voitettu. Pokaalin kaiverrus onnistuu tietokoneohjatuilla kaiverruskoneillamme helposti ja nopeasti. Kaiverramme haluamasi tekstin tyylikkäästi kauniille, pokaalin jalustaan kiinnitettävälle kaiverruslaatalle. Kaiverruksen hinta on ainoastaan 0.08 euroa/kirjain. Kaiverruksen minimiveloitus on 1,00 euroa. Pokaalien kaiverrushinnat sisältävät metallisen kaiverruslaatan. Omien logojen ja muiden kuvien kaiverrus onnistuu myös mainiosti.

Pienet pokaalit eri lajeihin

Joihinkin pikkupokaaleihin voit valita lajitunnuksen noin sadan erilaisen tunnuksen joukosta. Lajitunnuksen paikalle voidaan liittää myös järjestösi tai yrityksesi logo nelivärisenä.  Logon kaiverrus joko kaiverruslaatalle tai jopa lajitunnuksen paikalle on myös mahdollista.

Pokaalikauppa verkossa – Pocal.fi

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa kysymyksiisi arkisin klo 9-17. Tee tilauksesi verkossa, valitse kotiinkuljetus tai nouto Matkahuollosta. Ja voit myös halutessasi noutaa palkinnot myymälästämme Oulussa. Palkintomyymälämme on avoinna klo 9-17, ja verkkokaupassa teet tilauksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käsittelemme tilauksesi arkipäivisin ja toimitamme sen nopeasti, huolehtien aina siitä, että se ehtii ajoissa tapahtumaasi.

Pocal – Palkitsemisen iloa

Meillä on ollut ilo ja kunnia palvella palkitsijoita jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Ja edelleen seisomme vahvasti sloganimme takana. Palvelemme iloisin mielin, ja toivomme kaikille palkitsijoille samaa palkitsemisen iloa kuin palkinnon saaja kokee kohottaessaan pokaalin korkealle päänsä yläpuolelle.

Tervetuloa iloisille palkinto-ostoksille! Katso lyhyt videomme, jos haluat kurkistaa sisään pokaalikauppaamme. Näet kuinka mitalit, pokaalit ja muut palkinnot valmistetaan sinulle. Olemme täällä sinua varten, soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään, palvelemme arkisin klo 9-17. Ja verkkokaupassamme tilaat palkinnot silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa