Yleisurheilupalkinnot

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Loisteliaat palkinnot yleisurheilijoille

Järjestätkö juoksukisat tai yleisurheilukisat? Meiltä löydät palkinnot niin ratajuoksuun kuin maantie- tai maastojuoksuunkin sekä monen lajin yleisurheilukisoihin. Mitalit, pokaalit ja lajipalkinnot komeasti vauhdikkaalla juoksu- tai yleisurheilusymbolilla varustettuna.

Näytä lisää

Juoksumitalit ja yleisurheilumitalit

Mitali kaulaan ripustettuna kruunaa kilpailun ja menestyksen. Hikiset hetket kentällä kirkastuvat kun palkintoseremonia alkaa. Palkitse tyylikkäillä juoksu- ja yleisurheilumitaleillamme osallistujat ja menestyjät!

Palkintojen kaiverrus

Kaiverramme kaikki palkinnot toiveesi mukaan, myös oman logon tai muun kuvan kaivertaminen on mahdollista. Kaiverrus tehdään joko laserilla tai timanttiterällä, tuotteesta ja kaiverruksesta riippuen.

Oma logo palkintoon

Palkintoihin voidaan liittää oma logosi. Kun palkinnoissa on paikka lajitunnukselle, voimme sijoittaa palkintoon lajitunnuksen sijasta oman logosi tai tapahtumasi tunnuksen. Painamme logosi tai tunnuksesi nelivärisenä kullan tai hopeanväriselle alumiinipohjalle, linkistä löydät lisätietoja logomerkinnästä. Kysy lisää, autamme mielellämme: myynti@pocal.fi tai 08 5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa