Isot pokaalit

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Isot pokaalit

Isot pokaalit, kiertopalkinnot ja kunniapalkinnot. Täältä löydät palkitsemisen huippuhetkiin sopivat tyylikkäät ja komeat palkintopokaalit. Suuret, näyttävät pokaalit jaetaan ja otetaan vastaan kunniakkaasti ja ylpeänä. Ahkera harjoittelu ja lopulta saavutettu menestys ansaitsee aina arvoisensa palkinnon.  Mutta sen lisäksi yhä vain useammin myös läheisiä ja rakkaita ihmisiä palkitaan upeilla pokaaleilla, palkinnon ja lahjan tunnearvoa on vaikea sanoin kuvata.

Meiltä löydät aina parhaat palkinnot joka tilanteeseen. Oman suunnittelun ja valmistuksen sekä parhaiden yhteistyökumppaneidemme ansiosta tarjoamme lukuisia tyylikkäitä ja ainutlaatuisia pokaalimalleja.

Näytä lisää

Laadukkaat isot pokaalit

Isojen pokaalien maljat ovat metallia, monet pokaaleista ovat täysmetallipokaaleja, eli myös pokaalin varsiosa on valmistettu metallista. Jalustat ovat yleensä kipsitäytteisiä, joidenkin suurten pokaalien jalustat on valmistettu marmorista. Suuret pokaalit sopivat mainiosti kiertopalkinnoiksi, pokaalin jalustaan mahtuu paljon kaiverrustekstiä ja siten kaiverrustiedot kiertopalkinnon omistajista vuosien ja jopa vuosikymmenten ajalta.

Pokaalin kaiverrus

Kaiverrus yksilöi aina palkinnon, ja erityisesti suuren pokaalin saaja varmasti haluaa muistaa ja näyttää muillekin, mistä palkinto on voitettu. Pokaalin kaiverrus onnistuu helposti ja nopeasti tietokoneohjatuilla kaiverruskoneillamme. Kaiverramme haluamasi tekstin tyylikkäästi kauniille, pokaalin jalustaan kiinnitettävälle kaiverruslaatalle. Kaiverruksen hinta on ainoastaan 0.08 euroa/kirjain. Kaiverruksen minimiveloitus on 1,00 euroa. Pokaalien kaiverrushinnat sisältävät metallisen kaiverruslaatan. Omien logojen ja muiden kuvien kaiverrus onnistuu myös mainiosti.

Oma logo pokaaliin

Jos haluat yksilöidä pokaalin niin, että se erottuu aina joukosta, voimme kaivertaa tai painaa oman logosi pokaalin jalustaan kiinnitettävälle kaiverruslaatalle. Joihinkin pokaalimalleihin voit myös valita lajitunnuksen noin sadan erilaisen tunnuksen joukosta, lajitunnuksen paikalle voidaan myös liittää oma logosi.

Pokaalikauppa verkossa – Pocal.fi

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa kysymyksiisi arkisin klo 9-17. Tee tilauksesi verkossa, valitse kotiinkuljetus tai nouto Matkahuollosta. Ja voit myös halutessasi noutaa palkinnot myymälästämme Oulussa. Palkintomyymälämme on avoinna klo 9-17, ja verkkokaupassa teet tilauksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käsittelemme tilauksesi arkipäivisin ja toimitamme sen nopeasti, huolehtien aina siitä, että se ehtii ajoissa tapahtumaasi.

Pocal – Palkitsemisen iloa

Meillä on ollut ilo ja kunnia palvella palkitsijoita jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Ja edelleen seisomme vahvasti sloganimme takana. Palvelemme iloisin mielin, ja toivomme kaikille palkitsijoille samaa palkitsemisen iloa kuin palkinnon saaja kokee kohottaessaan pokaalin korkealle päänsä yläpuolelle.

Tervetuloa iloisille palkinto-ostoksille! Katso lyhyt videomme, jos haluat kurkistaa sisään pokaalikauppaamme. Näet kuinka mitalit, pokaalit ja muut palkinnot valmistetaan sinulle. Olemme täällä sinua varten, soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään, palvelemme arkisin klo 9-17. Ja verkkokaupassamme tilaat palkinnot silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa