Keskikokoiset pokaalit

Rajaa hakua

Koko
Väri
Hinta
Näytä

Pokaalit joka lähtöön

Keskikokoisten pokaalien joukosta löydät pienempiä ja suurempia pokaalimalleja sekä pitkiä pokaalisarjoja, joista löytyy eri kokoja jopa kymmenelle palkittavalle! Mallistomme tarjoaa kauniit ja tyylikkäät pokaalit jokaisen palkitsijan tarpeeseen, olipa kyseessä sitten kilpailu tai muu muistaminen. Valikoimastamme löydät klassiset mallit sekä persoonallisesti viimeistellyt modernimmat pokaalimallit. Ihan pienimmät pokaalit löydät pienten pokaalien sivulta ja suurimmat, myös kiertopalkinnoiksi sopivat pokaalit löydät suurten pokaalien sivulta.

Meiltä löydät aina parhaat palkinnot joka tilanteeseen. Oman suunnittelun ja valmistuksen sekä parhaiden yhteistyökumppaneidemme ansiosta tarjoamme useita tyylikkäitä pokaalimalleja, jotka löydät vain meiltä.

Näytä lisää

Laadukkaat pokaalit

Pokaalien maljat ovat metallia ja jalustat ovat aitoa marmoria lähes kaikissa pokaalimalleissamme. Keskikokoisten pokaalien varsiosat on valmistettu pääsääntöisesti muovista, joka mahdollistaa pokaalien erilaiset muodot ja väriyhdistelmät tyylikkäästi ja edullisesti. Kauneus ja arvokkuus, mitä muuta palkinnonsaaja voisi toivoa?

Pokaalin kaiverrus

Tilaa pokaali kaiverruksella tai ilman kaiverrusta. Kaiverrus yksilöi palkinnon, ja usein pokaaliin halutaan kaivertaa muistoksi ainakin tapahtuman nimi, vuosiluku tai päivämäärä. Palkinnon saajalle kaiverrettu pokaali viestii heti ensi silmäyksellä missä ja milloin palkinto on voitettu. Pokaalin kaiverrus onnistuu tietokoneohjatuilla kaiverruskoneillamme helposti ja nopeasti. Kaiverramme haluamasi tekstin tyylikkäästi kauniille, pokaalin jalustaan kiinnitettävälle kaiverruslaatalle. Kaiverruksen hinta on ainoastaan 0.08 euroa/kirjain. Kaiverruksen minimiveloitus on 1,00 euroa. Pokaalien kaiverrushinnat sisältävät metallisen kaiverruslaatan. Omien logojen ja muiden kuvien kaiverrus onnistuu myös mainiosti.

Lajitunnus pokaaliin

Joihinkin pokaalimalleihin voit valita lajitunnuksen noin sadan erilaisen tunnuksen joukosta. Lajitunnuksen paikalle voidaan liittää myös järjestösi tai yrityksesi logo nelivärisenä. Logon kaiverrus joko kaiverruslaatalle tai jopa lajitunnuksen paikalle on myös mahdollista.

Pokaalikauppa verkossa – Pocal.fi

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa kysymyksiisi arkisin klo 9-17. Tee tilauksesi verkossa, valitse kotiinkuljetus tai nouto Matkahuollosta. Ja voit myös halutessasi noutaa palkinnot myymälästämme Oulussa. Palkintomyymälämme on avoinna klo 9-17, ja verkkokaupassa teet tilauksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käsittelemme tilauksesi arkipäivisin ja toimitamme sen nopeasti, huolehtien aina siitä, että se ehtii ajoissa tapahtumaasi.

Pocal – Palkitsemisen iloa

Meillä on ollut ilo ja kunnia palvella palkitsijoita jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Ja edelleen seisomme vahvasti sloganimme takana. Palvelemme iloisin mielin, ja toivomme kaikille palkitsijoille samaa palkitsemisen iloa kuin palkinnon saaja kokee kohottaessaan pokaalin korkealle päänsä yläpuolelle.

Tervetuloa iloisille palkinto-ostoksille! Katso lyhyt videomme, jos haluat kurkistaa sisään pokaalikauppaamme. Näet kuinka mitalit, pokaalit ja muut palkinnot valmistetaan sinulle. Olemme täällä sinua varten, soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään, palvelemme arkisin klo 9-17. Ja verkkokaupassamme tilaat palkinnot silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.

Miksi kannattaa valita pocal?

Palkitsemisen iloa