Tarjoukset

Palkintotarjoukset vailla vertaa

Tarjouspalkinnoistamme poimit helposti näyttävät palkinnot huippuedullisesti! Näiden palkintojen määrät ja kokovaihtoehdot ovat rajalliset, mutta mahdollisuuksia on silti runsaasti. Täältä löydät palkintosarjojen loppuvarastoja sekä erilaisia yksittäisiä mallisarjoja. Erityisesti jos tarvitset vain yhtä kokoa tai väriä, kannattaa tutustua tarjouksiimme, voit löytää yllättävän edullisen ja tyylikkään ratkaisun palkintopulmaasi.

Pokaalitarjoukset

Pokaalitarjouksista löydät suuren joukon erilaisia pokaaleja, pieniä, keskikokoisia ja suuria näyttäviä pokaaleja. Yhteistä näille tarjouspokaaleille edullisen hinnan lisäksi on se, että niitä on varastossamme vain rajoitettu määrä, jotakin mallia voi löytyä satoja kappaleita vain yhtä kokoa, toista mallia voi löytyä täysiä useamman koon pokaalisarjoja, mutta vain pieniä määriä. Täältä löydät myös näyte- ja mallisarjoja sekä massatuotannon ulkopuolelle jätettyjä uniikkeja malleja. Katso tarjouksemme ja tartu niihin, nopeat syövät hitaat tässäkin tapauksessa!

Mitalitarjoukset

Kun mitalimalli jää pois mallistosta, usein käy niin, että kultamitali loppuu, mutta hopeaa ja pronssia jää vielä runsaasti varastoon. Voit tehdä hyvä löytöjä, mikäli värillä ei ole niin suurta merkitystä. Ja tietysti myös kaikkiin tarjousmitaleihin voit valita mitalinauhan värin lukuisista eri vaihtoehdoista, lajitunnuksen valitset yli sadan tunnuksen joukosta niihin mitaleihin, jossa sille on varattu paikka. Tutustu tarjouksiimme ja valitse päältä parhaat!

Kaiverrus tarjouspalkintoihin

Tyylikkäästi tehty kaiverrus yksilöi aina palkinnon ja palkinnon saaja muistaa sen avulla ikuisesti mistä on palkinnon voittanut. Tarjouspalkintoihin saat kaiverruksen aivan kuten kaikkiin muihinkin tuotteisiimme. Jos haluat edetä oikein pienellä budjetilla, hyvinkin lyhyt kaiverrus, esim. vuosiluku, yksilöi palkinnon saajalleen ainutkertaiseksi. Toki kaiverrus on aina vapaavalintainen, ilman sitäkin palkinto on saajalleen arvokas ja tärkeä muisto menestyksestä.

Palkintokauppasi verkossa – Pocal.fi

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa kysymyksiisi arkisin klo 9-17. Tee tilauksesi verkossa, valitse kotiinkuljetus tai nouto Matkahuollosta. Ja voit myös halutessasi noutaa palkinnot myymälästämme Oulussa. Palkintomyymälämme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-17, ja verkkokaupassa teet tilauksen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Käsittelemme tilauksesi arkipäivisin ja toimitamme sen nopeasti, huolehtien aina siitä, että se ehtii ajoissa tapahtumaasi.

Pocal – Palkitsemisen iloa

Tervetuloa iloisille palkinto-ostoksille! Katso lyhyt videomme, jos haluat kurkistaa sisään palkintokauppaamme. Näet kuinka mitalit, pokaalit ja muut palkinnot valmistetaan sinulle.

Meillä on ollut ilo ja kunnia palvella palkitsijoita jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Ja edelleen seisomme vahvasti sloganimme takana. Palvelemme iloisin mielin, ja toivomme kaikille palkitsijoille samaa palkitsemisen iloa!

Toimitustiedot

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä alle viikon kuluessa tilauksesta, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. seurat ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä.
  • Mikäli tilauksesi sisältää tuotteita, joihin tulee painaa/kaivertaa ns. oma kuva (logo tms.), älä maksa tilausta verkkokaupassamme. Lisäämme tällöin logopainosta aiheutuneet kulut manuaalisesti loppusummaan ja lähetämme sinulle laskun, joka sisältää myös logon kustannuksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.