Valitse nauha

Muksumitali

Muksumitali

Suomen Tanssiurheiluliiton oma Muksumitali. Mitalin halkaisija on 50 mm ja siinä on metallipohjalle painettu kuva-aihe. Hinta sisältää mitalinauhan.

alk. 3,50 €

Tuotekoodi: 99STUL01

Määrä

Nauha

Nauha sisältyy tuotteen hintaan.

Lisää nauha
Ei nauhaa

Saatavuus: Varastossa

Tuotekuvaus

Suomen Tanssiurheiluliiton oma Muksumitali. Mitalin halkaisija on 50 mm ja siinä on metallipohjalle painettu värillinen kuva-aihe ja teksti. Mitalinauhan väri on sinivalkoinen.

 Edullinen hinta
 Nopea toimitus verkkokaupastamme
 Kuva-aihe sisältyy hintaan
Tutustu kaiverrusohjeisiin!

Näytä lisää

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. yhdistykset ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä. Laskutus vaatii aina myyjän hyväksynnän ja luottopäätöksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.