Palkinto Asti

Palkinto Asti

Palkinto Asti on huippuedullinen jalkapallopalkinto. Tämä palkinto soveltuu hienosti muistoksi turnauksesta tai kauden päättäjäisiin.

alk. 2,20 €

Tuotekoodi: 21191

Määrä

Saatavuus: Varastossa

Tuotekuvaus

Palkinto Asti on huippuedullinen jalkapallopalkinto. Tämä palkinto soveltuu hienosti muistoksi turnauksesta tai kauden päättäjäisiin. Palkinnossa on tyylikäs kultainen kenkä ja jalkapallo mustalla jalustalla. Palkinnon korkeus on 10 cm. Tilaa heti!
Edullinen hinta
Tyylikäs design
Nopea toimitus verkkokaupastamme
Suosikkiväri; kulta

Näytä lisää
Tuote: Palkinto Asti
Tuotenumero: 21191
Vaihtoehdot: yksi koko
Korkeus: 10 cm
Väri: Kulta, musta jalusta
Urheilulaji: Jalkapallo
Lajitunnus: -
Kaiverrus: ei kaiverrusta

TOIMITUSTIEDOT

  • Toimitamme tilaukset nopeasti suoraan omasta varastostamme.
  • Lähetämme tilauksesi yleensä parin työpäivän kuluessa, tarvittaessa jopa tilauspäivänä. Huomioimme aina ilmoittamasi päivämäärän, jota ennen palkintojen on oltava perillä. Voit myös toivoa pidempää toimitusaikaa, jonka otamme huomioon.
  • Toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Voit noutaa pakettisi Matkahuollon toimipisteestä tai valita kotiinkuljetuksen. Toimituskulut ovat alkaen 13 euroa/tilaus.
  • Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassamme, maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Yksityishenkilöiden tulee aina maksaa tilauksensa etukäteen.
  • Rekisteröidyt yhteisöt (esim. seurat ja yritykset) voivat saada tilauksestaan laskun, joka toimitetaan lähetyksen yhteydessä.
  • Mikäli tilauksesi sisältää tuotteita, joihin tulee painaa/kaivertaa ns. oma kuva (logo tms.), älä maksa tilausta verkkokaupassamme. Lisäämme tällöin logopainosta aiheutuneet kulut manuaalisesti loppusummaan ja lähetämme sinulle laskun, joka sisältää myös logon kustannuksen.
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi: myynti@pocal.fi tai 08-5359000, palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-17.